torstai 2. helmikuuta 2012

second try

6
Pakko sanoa, että tämä kahden päivän paasto tökkäs heti alkuunsa. Nimittäin käytiin vanhojen joukkuelaisten kanssa syömässä tässä kylällä olevassa ruokapaikassa. Uskomattoman typerää mutten vain voinut kieltäytyä. No otin sitten puoliksi pizzan kaverini kanssa ja hyvä että otin edes puolikkaan. Sieltä kotiin tullessani isovanhempani olivat tulleet yllätysvierailulle ja tarjolla oli kahvia ja pullaa. MUTTA join vain teetä ja vältin houkutuksen jee, nyt olen syönyt appelsiinin ja omenan joista sain varmasti saman verran kaloreita kuin olisin saanut pullasta mutta joo. Huominen ja lauantai mennään sitten paastolla. Mulla on tosi ristiriitaset tunteet ja toivon eniten maailmassa et onnistun tässä, mut tuntuu etten onnistu. Mun pitäis luottaa itteeni ! Mut tosiaan taidan mennä keräämään itseluottamusta ton pitkän matikan pariin (huomaa sarkasmi: se saa mut masentumaan koska en osaakkaan) !
ps. Tälleen loppuun tulee aina kaikki asiat mieleen mutta saatiin kuin saatiinkin hotellihuone Ylläkseltä hiihtolomaksi ! Viikko siis siellä ja se sisältää terveellistä ruokaa laskettelua, kävelyä ja retkiluistelua. Kaikki ihan huippuja aktiviteettejä ja toivon ettei olis niin kylmä ettei voi tehä mitään. Ootteko te menossa hiihtolomaksi jonnekkin jos teillä sillainen on ?

5 kommenttia:

  1. Hei tsemppiä vaan kovasti sulle! =) Siitä se lähtee, älä kuitenkaan liikaa mietiskele painoa jne.

    VastaaPoista
  2. Pullasta olisit enemmä kaloreita saanut, onneksi oot hedelmää mielummin ottanut :)
    Ei hedelmissä ole melken yhtää kaloreita! :)

    VastaaPoista
  3. aloitin kirjottamaan uutta blogia, haluatko tulla kurkkaamaan?:-)
    osoite on:
    http://www.but-i-guess-im-just-dreaming.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Oot saman pituinen ja aika lailla saman painoinenkin kuin minä! Musta tuntuu nyt just siltä että mikään ei onnistu eikä paino putoa, mutta pitää vaan jaksaa.. Tsemppiä sulle paljon. =)

    VastaaPoista
  5. vau kiitos paljon kommenteista :)

    VastaaPoista