keskiviikko 1. helmikuuta 2012

comments

5
Ootteko saanu joskus kommentteja teidän painosta ? Mä olen mutta en ollut kyllä ennen tätä päivää saanut suoraan keltään muulta kuin vanhemmilta ja sukulaisilta. Nyt tänään kuitenkin koulussa eräs tyttö, jonka kanssa en oikeastaan tule toimeen (lue: hän ei tule toimeen kenenkään kanssa vaan on varsinainen koulun queen, voi hyvää päivää) kehoitti minua lisäämään liikuuntaa ja nauroi päälle. Itse siinä vain seison sanaakaan sanomatta. Ihan kuin olisimme jossain yläasteella vaikka ollaan jo lukiossa. No ei tämä kommentti minua hetkauttanut, mutta jälkeenpäin ajateltuna se taisi saada minut heräämään.
En motivoidu tästä kommentista luultavasti hirveän paljon, mutta se saa minut jatkamaan nokka pystyssä eteenpäin ja yrittämään ja onnistumaan laihdutuksessa. Tämä ajatus voi olla tyhmä, mutta koska olen tätä ennenkin tehnyt niin toteutan sen : paastoan seuraavat kaksi päivää eli juon vain vettä ja vihreää teetä. Syynä siihen on se, että haluan suurimmat mahdolliset kuona-aineet liikkeelle kehossani. Ja minähän muuten aion tässä onnistua. 
Kiitos myös hirveästi 7 lukijalle ! Ellei teitä olisi projekti ei välttämättä tuntuisi samalta. Nyt ei voi tehdä muuta kuin toimia ja sen teen.

1 kommentti:

  1. Varmin tapa epäonnistua on juuri tuo paastoilu. Saatat jaksaa sitä päivän tai pari, mutta jossain vaiheessa elimistösi alkaa vaatia ruokaa ja sorrut syömään... Ja koska olet niin nälkäinen, syötkin sitten todennäköisesti aivan liikaa. Lisäksi jos kalorivaje on liian suuri, kehosi menee säästöliekille ja laihdut entistäkin hitaammin. Parhaita tuloksia saisit syömällä noin 1200 kaloria päivässä ja lisäämällä liikuntaa. Nyt järki käteen!

    VastaaPoista